Oneto kleindierenshow werkt vol vertrouwen aan de toekomst
ENSCHEDE – Diervoederproducent Garvo “voer naar mijn hart” is de nieuwe hoofdsponsor van de internationale kleindierenshow Oneto. Garvo neemt het hoofdsponsorschap over van Hedric Feed. Wel blijft dit bedrijf als subsponsor de Oneto ondersteunen.
Het vinden van een nieuwe hoofdsponsor is goed nieuws voor de organisatie van het jaarlijkse dierenspektakel. En het is een hart onder de riem voor bestuur en alle medewerkers, die na de problemen in 2014 wel een steun in de rug konden gebruiken. Door de uitbraak van de vogelgriep kon de Oneto vanwege het tentoonstellingsverbod  immers niet doorgaan. Dat was extra jammer, omdat Oneto voor het eerst op een nieuwe locatie zou plaatsvinden in Hangar 11 op het voormalige vliegveld Twente.


Met Garvo als nieuwe hoofdsponsor zijn bestuur en alle andere vrijwilligers met veel enthousiasme aan de voorbereidingen begonnen om er een geweldige show van te maken. De Oneto kleindierenshow gaat plaatsvinden op 11- 12 en 13 december 2015.
Garvo is producent van ‘Voer naar mijn hart’ diervoeders. Het bedrijf heeft als missie een bijdrage te leveren aan een wereld waarin mensen en dieren de ruimte hebben om van het leven te genieten – dat is (samen)leven. Dit begint met het liefdevol verzorgen van dieren. Daarom zijn goede diervoeders van wezenlijk belang. Wat dieren eten is erg belangrijk, niet alleen voor hun lichamelijke gezondheid maar ook voor hun gedrag.
Oneto kleindierenshow is een prachtige tentoonstelling van kippen, konijnen, cavia’s, sierduiven en sier- en watervogels. Er zijn veel rassen te zien die behoren tot ons levend cultureel erfgoed.  De parkieten sociëteit afdeling Twente en de vogelvereniging EVON verlenen ook nu weer hun medewerking.
De Oneto kleindieren show wordt gedragen door 25 kleindierverenigingen uit de Achterhoek en Twente. Doel van de show is het promoten van de kleindierensport. Liefhebbers kunnen hun dieren door keurmeesters laten keuren en er is veel informatie te verkrijgen over het houden en fokken van kleindieren. Ook is het mogelijk om dieren te kopen.
Met deze samenwerking stellen beide organisaties zich ten doel om elkaars enthousiasme te delen ter inspiratie van de dierliefhebbers!
Resulterend in Oneto ‘show naar ons hart’

Aanvullende gegevens